Over Aimovino

Welkom bij Aimovino, waar onze wortels diep geworteld zijn in het prachtige Twente. In 2012 werd Aimovino opgericht door Bertil Fluttert, gedreven door liefde voor wijn en Italië. Samen met zijn vrouw Sandra heeft Bertil in de loop der jaren de wijngaarden van Italië en Duitsland doorkruist, op zoek naar wijnhuizen die een verhaal vertellen.

Voor ons is het perfecte wijnhuis er een met een beperkte productie, waardoor de wijnen niet voorkomen in supermarkten of slijterijen. Daarnaast hechten we enorm veel waarde aan biologische productiemethoden, omdat we geloven dat dit niet alleen de kwaliteit van de wijn bevordert, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid.

Bij Aimovino draait het allemaal om de liefde voor het product en de mensen die het maken. We koesteren onze langdurige relaties met gepassioneerde partners, wat heeft geleid tot zes prachtige wijnhuizen waar we nauw mee samenwerken. Elk huis heeft zijn eigen unieke verhaal, maar deelt een vergelijkbare toewijding aan vakmanschap en productie.

Onze wijnmakers zijn niet alleen vakmensen, maar ook ambassadeurs van elkaars kunst. Ze delen een gemeenschappelijke visie: dat hun wijnen niet alleen moeten schitteren temidden van andere kwaliteitswijnen, maar ook moeten bijdragen aan een gedeeld verhaal van passie en excellentie.

In 2023 hebben Rutger en Joost zich bij Aimovino gevoegd, waardoor onze familie groeide met nieuwe energie. Samen met Bertil werken we om zowel Duitse als Italiaanse wijnen op de kaart te zetten, met het doel om onze liefde voor wijn te delen en mensen te inspireren om te genieten van het bijzondere verhaal dat elke fles vertelt.

Subscribe to our newsletter

Signup for our newsletter to stay up to date on sales and events.

*By completing this form you're signing up to receive our emails and can unsubscribe at any time