Onze visie

Aimo Vino ontdekt de mooiste Italiaanse wijnen. Speciaal voor u!

Italië, land van culturen en gastvrijheid, van smaken en geuren. En natuurlijk het land van de wijn! Want door de vele prachtige wijngebieden is Italië een even heerlijke als avontuurlijke ontdekkingsreis.

Aimo Vino is dè specialist op het gebied van Italiaanse wijnen. Dankzij de kennis en ervaring selecteren wij speciaal voor u de mooiste wijnen. Daarbij concentreren wij ons op authentieke wijnhuizen die in Nederland niet bekend zijn. U bent er dus verzekerd van dat u exclusieve wijnen bij ons treft. En in alle prijsklassen want exclusief betekent niet altijd kostbaar!

 

 

Belangrijk is dat wij zeer selectief zijn in de keuze als het gaat om duurzaamheid en aandacht voor het milieu. Al onze wijnen komen van huizen, waar biologisch, organisch en ambachtelijk wordt geproduceerd. Er worden geen pesticiden gebruikt en alle druiven zijn handgeplukt. Daarom ook zijn de aantallen flessen relatief laag. Toch zijn wij in staat om deze duurzame wijnen voor zeer aantrekkelijke prijzen te presenteren!

Alle wijnen worden sinds 2015 geselecteerd door Sandra en Bertil Fluttert.

Vanaf 2021 is Joost van Imhoff erbij gekomen die de jongere generatie vertegenwoordigt. Hij onderhoudt de contacten met de jonge wijnbouwers en is gedreven door zijn idealisme. Een enthousiaste wijnverkoper die zijn passie met veel plezier uitdraagt.

Wij,   wijnimporteurs,  zijn  gericht op Italië, maar willen u ook enkele Duitse wijnhuizen niet onthouden. Vandaar dat u ook een prachtige selectie Duitse wijnen vindt op onze website.
Door onze zorgvuldige keuze, de eigen inkoop en import biedt Aimo Vino u een fantastisch assortiment wijnen. Met een unieke smaakbeleving en tegen zeer verrassende prijzen. Laat u, net als ons, inspireren door heerlijke wijnen.

Wijnen die Aimo met plezier voor u heeft ontdekt. Wijnen om volop van te genieten!